Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_01.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_02.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_03.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_04.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_05.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_06.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_07.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_08.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_09.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_10.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_11.jpg

Li donem la benvinguda a la nostra pàgina web.

La Boteria Dynamis és una companyia familiar hongaresa, ens dediquem a fabricar bótes de roure des de l'any 1954. Treballem en un entorn privilegiat, utilitzant l'excel·lent matèria primera que proveeixen els boscos hongaresos i el procés artesanal que vam heretar dels nostres avantpassats.

A principis de l'any 2016 ens hem traslladat a unes modernes i àmplies instal·lacions. En el vídeo de presentació poden veure algunes imatges de la nostra terra i de la nostra boteria.

Fabriquem bótes de roure amb volums d'entre 20 i 600 litres, sent la majoria de la nostra producció la bóta bordelesa de 225 L.

Molts cellers de diversos continents són testimonis de l'excel·lent qualitat de les nostres bótes i dels delicats i especiats aromes que transfereix als seus vins el roure hongarès.

LLEGAT HONGARÈS - TRADICIÓ CENTENÀRIA - TECNOLOGIA EUROPEA