Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_01.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_02.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_03.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_04.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_05.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_06.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_07.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_08.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_09.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_10.jpg Toneleria Dynamis latoneleriadynamis_11.jpg
Toneleria Dynamis dynamis_history_01.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_02.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_03.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_04.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_05.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_07.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_08.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_09.jpg Toneleria Dynamis dynamis_history_11.jpg

La nostra história

Som una boteria de llarga tradició; en l'actualitat la nostra empresa està dirigida per la tercera generació de boters de la mateixa família. Els coneixements, l'experiència, l'amor a la terra i a l'ofici s'han anat transmetent de pares a fills, aconseguint així que cadascuna de les nostres barriques sigui una veritable obra d'art.

La Boteria Dynamis està situada als peus de la muntanya Zemplén, a pocs quilòmetres del cor de Tokaj, la denominació vitícola més antiga i més prestigiosa d'Hongria. Situada entre rouredes i vinyes, la fàbrica ha estat proveint de bótes i tonells als cellers de la regió durant molt de temps.

L'any 2000 vam decidir llançar els nostres productes als mercats internacionals; avui dia exportem a Itàlia, França, Espanya, Portugal i Austràlia. (Veure algunes Referències)

Els convidem a conèixer la nostra boteria i - per què no? - a brindar amb una copa del famós vi “Tokaji” envellit a les nostres barriques de roure.