Txigortu eta gero uztaiak berriro doitu behar dira, eta hondoren muntaketa hasten da. Barrikaren bi muturretan arteka bana torneatzen da eta alboetako upa-oholak errematatzen dira, alakan. Alboetako upa-oholen eta hondoen arteko elkarketa bikaina bermatu behar da, balizko isuriak saihesteko.
Ahoa erre egiten da zuraren zuntzak ixteko eta ehunek ardoak ontzen diren bitartean likidoak xurgatzea ekiditeko.
Oraindik ere barrikaren amaierako estetika lortzea falta da: kanpoko azalera osoa lixatzen da eta behin betiko uztai galbanizatuak muntatzen dira, bere errematxe eta guzti.
Barrikari, amaitutakoan, kalitate-kontrol zorrotza egiten zaio: upa-ohol bakoitzaren egoera, barrualdearen bikaintasuna egiaztatzen ditugu eta estankotasun-froga egiten dugu, presiozko urez, isuririk ez dagoela bermatzeko.
Behin kontrol guztiak igarota, nahi den izena eta logotipoa grabatzen dira, laser-teknologiaz. Barrikak gure bezeroen nahierara pertsonalizatzen ditugu.